top of page

Voor Ollolai-winnaars Marije en Ovan is het avontuur nog láng niet voorbij

De 28-jarige Marije Graafsma en haar vriend Ovan Abdullah (30) zijn nog steeds een beetje overdonderd door hun winst in het RTL-programma Ollolai, het Italiaanse Dorp. ,,We hebben gisteren met vrienden de finale gekeken, en alles kwam weer helemaal terug. Het voelt allemaal nog erg onwerkelijk."

Bonne Kerstens | www.ad.nl | 24.08.2018

Marije en Ovan, 20.000 euro rijker én kersverse ereburgers van het kleine dorpje op Sardinië, zijn de dag na de bekendmaking van hun winst moeilijk te bereiken. Al snel blijkt waarom: ze hebben zich dit weekeinde helemaal ondergedompeld in het dorpsfeest in Ollolai. ,,Het hele weekeinde is er van alles te doen ter ere van alle jeugd die dit jaar 18 wordt. We zijn nu even thuis om te lunchen en om mijn telefoon te checken. Want die staat echt al héél de dag roodgloeiend", vertelt Marije.

Het is nu zo'n twee weken geleden dat het Hollandse stel, in het programma beter bekend als 'het fashionkoppel', de winst van het programma in de wacht sleepte. Gisteren werd hun overwinning ook bij het grote publiek bekend. De finale-uitzending van het programma (goed voor zo'n 660 duizend kijkers) heeft het jonge koppel gisteren in het dorp met wat vrienden uit Nederland bekeken. Voor beiden was het bijzonder om te zien. ,,Je wordt weer even terug in de tijd geworpen, ook al is het nog maar twee weken geleden dat het werd opgenomen. We hadden het in de aanloop naar de finale zó druk gehad, dat alles als een soort rollercoaster voorbij is gevlogen. Natuurlijk hebben we toen ook genoten, maar het dringt nu nog eens extra tot ons door. We hebben nog steeds nergens spijt van. Meedoen was de beste beslissing ooit."


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page