top of page

2020 begint voor ons anders dan we vorig jaar hadden gedacht.

Updated: Mar 17, 2020

We hebben de afgelopen anderhalf jaar keihard gewerkt aan de verbouwing van het huis en het opzetten van ons bedrijf. Als gevolg van de Italiaanse bureaucratie is het jammer genoeg tot op de dag van vandaag niet gelukt om het huis definitief op onze naam te krijgen en kan dit mogelijk nog een tijd op zich laten wachten.

Ovan & Marije | 09.01.2020

2020 begint voor ons anders dan we vorig jaar hadden gedacht. We hebben de afgelopen anderhalf jaar keihard gewerkt aan de verbouwing van het huis en het opzetten van ons bedrijf. Als gevolg van de Italiaanse bureaucratie is het jammer genoeg tot op de dag van vandaag niet gelukt om het huis definitief op onze naam te krijgen en kan dit mogelijk nog een tijd op zich laten wachten. Ondanks alle inspanningen, geduld en de inzet van onszelf, RTL, de producent en de gemeente Ollolai. Wij willen niet langer in onzekerheid wachten en daarom hebben we besloten om Ollolai te verlaten en naar Nederland terug te keren.


We zullen met pijn in ons hart gedag zeggen aan Ollolai en alle bijzondere mensen die we daar hebben leren kennen. Alle herinneringen en ervaringen die we hebben beleefd de afgelopen 20 maanden zullen we echter nooit meer vergeten. We zullen Ollolai voor altijd in ons hart dragen. Het was een bijzonder avontuur, maar we hebben nog ontzettend veel dromen die we de komende tijd gaan realiseren in Nederland.


Naast het opzetten van de B&B, zijn we namelijk ook naar Ollolai verhuisd om ons modelabel Amkina op de kaart te zetten. Nu we naar Nederland terugkeren gaan we dit weer onze volle aandacht geven. Daarnaast gaan we als ontwerp- en stylingbureau onze diensten aanbieden. Houdt Amkina dus in de gaten voor alle nieuwe avonturen die komen gaan!


Als laatste willen we iedereen bedanken die het avontuur mogelijk heeft gemaakt, ons heeft geholpen met klussen, alle gasten die we hebben mogen ontvangen en iedereen die ons heeft gesteund! Dankjulliewel!


Liefs,

Ovan & Marije


ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page