top of page

Fashionkoppel Marije en Ovan wint vetpot Ollolai

Fashiondesigners Marije Graafsma (28) en Ovan Abdullah (30) mogen zich de winnaars van het RTL4-programma Ollolai, het Italiaanse Dorp noemen. De twee schrijven 20.000 euro op hun rekening bij en zijn sinds gisteren officieel ereburgers van het dorpje op Sardinië.

Suzanne Borgdorff | www.ad.nl | 24.08.2018

661.000 mensen zagen gisteravond hoe de burgemeester en zijn jury bepaalden dat Marije en Ovan het best wisten te integreren. Hun modeshow werd een daverend succes. ,,Dit is het resultaat van drie maanden keihard werken. Het voelt heel goed, maar het voelt ook een beetje als een sprookje'', vertelde Ovan met een winnaarslach voor de camera. Marije liet met tranen in haar ogen weten dat de prijs 'de kers op de taart' is.


De Nederlanders kwamen met een gericht doel naar Ollolai, waar ze een paar maanden geleden voor 1 euro een vervallen huisje kochten. ,,We hebben net ons eigen modelabel gelanceerd, Amkina. En willen dat uitbreiden naar lifestyle. Het is ook een van de redenen dat we zo geïnteresseerd waren in dit project: Italië is de crème de la crème. Kwalitatief zo hoogwaardig omdat zoveel met de hand wordt gemaakt. Het is ons op het lijf geschreven'', liet Marije in juli weten aan het AD

Het koppel nam het op tegen Sandra en Marcello, die een stokerij wilden beginnen, klussers Joey en Daniëlle, pijnbestrijders Paul en Chantal en Brenda en Diederik, die plannen hadden voor een foodtruckfestival.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page