top of page

LIEFDE EN KÉIHARD WERKEN: DIT ZIJN DE KERSVERSE EREBURGERS VAN 'HET ITALIAANSE DORP: OLLOLAI'

Updated: Mar 17, 2020

Wat begon als een sympathieke realityserie, groeide in enkele weken uit tot kijkcijferhit en publiekslieveling. Gisteren werd bekend wie de ereburgers zijn in ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’. (RTL)

Belinda Janssen | www.linda.nl | 24.08.2018

Modeduo Marije Graafsma en Ovan Abdullah ging er met de eer én een geldprijs vandoor.


INTEGREREN MOET JE LEREN

Integreren moet je leren en dat ging bij de meeste koppels met vallen en opstaan. Nadat ze zich in hun huis – dan wel bouwval – (kostprijs 1 euro) hadden gesetteld, moest keihard gewerkt worden om de vaak wilde plannen uit te voeren. Daarbij liepen de stellen tegen geldproblemen, slechte weersomstandigheden, bureaucratie, ‘vergeten’ details en pure vermoeidheid aan.


KNAP MODEPROJECT

Marije (28) en Ovan (30) zetten hun passie om in een knap project: een wervelende modeshow in het – niet per se hippe – dorpje. Dat deden ze zó goed dat de burgemeester van Ollolai hen beloonde met het ereburgerschap én een fijn bedrag van 20.000 euro. Het in smetteloos wit geklede koppel nam de prijs geëmotioneerd in ontvangst en kreeg daarbij de welgemeende gelukswensen van de concurrentie: de winst was volgens de andere deelnemers zeer verdiend. Daarmee is ‘hun’ verhaal niet afgelopen: Het Italiaanse Dorp: Ollolai gaat voorlopig door met wekelijkse updates.


SAMEN STAAN ZE STERK

Ruim 660.000 kijkers zagen de overwinning van Marije en Ovan. Het koppel viel niet alleen op door hun werklust en ondernemingszin, maar ook door hun liefdevolle gedrag, zo stelde men op Twitter.
留言


留言功能已關閉。
bottom of page