top of page

Marije en Ovan in tranen om winnen laatste weekopdracht Ollolai

Onder de Nederlandse koppels die deze zomer voor 1 euro een huis kochten in het vervallen Italiaanse dorpje Ollolai lopen de emoties hoog op. De zogenoemde weekopdrachten zitten er na gisteren op, de ontknoping van de realityreeks - waarin de integratie van de Hollanders wordt gevolgd - nadert.

Suzanne Borgdorff | www.ad.nl | 18.08.2018

De artistieke Ovan en Marije, Sandra en Marcello, Joey en Daniëlle en Brenda en Diederik kregen de taak foto's te maken voor de online promotie van Ollolai. De vakjury en een volksjury wisten niet welk koppel welke foto had gemaakt toen ze werden beoordeeld.

Paul en Chantal, die een kliniek in pijnbestrijding willen beginnen, eindigden op de derde plaats. Klussers Daniëlle en Joey veroverden de tweede plaats. De plaatjes van fashiondesigners Marije en Ovan wonnen, waarmee de twee 4.000 euro in de wacht slepen die ze mogen gebruiken voor de modeshow die ze in Ollolai willen organiseren.


Grote show

Het werd Ovan even te veel toen hij realiseerde wat hem allemaal te wachten staat. ,,We hebben ons misschien een beetje verkeken op de show die wij uiteindelijk willen. Maar omdat we zo gretig zijn en alles groot willen maken, is dat een visitekaartje van ons aan Ollolai. Dat willen we niet half doen'', concludeerde hij in de aflevering van gisteravond. Het winnen van de prijs raakt hem erg. ,,Nu kunnen we eindelijk écht goed investeren.

Aan het winnen van de eindopdracht is een nog groter bedrag verbonden, namelijk 20.000 euro. Dat geld gaat naar de Nederlanders die het best in Ollolai weten te integreren.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page