top of page

Marije & Ovan maken van hun label Amkina een lifestyle-label

Updated: Jun 24, 2020

Heerenveen is na twee jaar wonen en werken in Ollolai de nieuwe uitvalsbasis voor Marije en Ovan, bekend van hun modelabel Amkina en vooral ook van het RTL-televisieprogramma over het Italiaanse dorpje Ollolai. Marije Graafsma, opge- groeid vlakbij Sneek in Ysbrechtum, wil met Ovan Abdullah het modelabel Amkina verder uitbreiden tot een lifestyle label. Rondom vandaag | www.rondomvandaag.nl | 20.06.2020

“Wij willen veel meer meegeven aan men- sen dan alleen mooie kleding”, zegt Marije (30). Ovan (32): “Ik heb twaalf jaar ervaring als parttime kok in verschillende restaurants, wij eten al jaren plantaardig, wij willen die ken- nis ook graag aan anderen meedelen. Dat gaan we doen via onze vlogs op Youtube”, zegt Ovan. Hij vervolgt: “Het is namelijk prima te doen om snel en lekker te koken, zonder vlees. Het is een kwestie van een goede voorbereiding en dat laat ik graag aan iedereen zien. Als je het goed voorbereid kun je in een half uur plantaardige sushi klaar hebben, om maar iets te noemen.”


Elke woensdag een nieuw vlog Wekelijks op woensdag verschijnt er een sowieso een nieuw vlog op hun Youtube- kanaal waarin ze elke week iets interessants melden. Ovan en Marije zoeken ook de samenwerking met anderen. “Wij willen meer zijn dan alleen maar consumenten die consumeren. Wij willen samen met anderen diensten aanbieden, diensten delen, samen iets ontwikkelen voor iedereen.”

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page