top of page

Ollolai-winnaars Marije en Ovan openhartig over gedwongen terugkeer naar Nederland

Marije Graafsma (30) en Ovan Abdullah (32) hebben als winnaars van het programma Het Italiaanse dorp: Ollolai 2 jaar in Italië doorgebracht. Toch viel hun Italiaanse droom in het water en zijn ze in december van 2019 gedwongen teruggekeerd naar Nederland. 

www.libelle.nl | 06.05.2020

Het stel woont inmiddels in Heerenveen, maar wat leidde tot de emigratie naar Friesland? In gesprek metAD vertellen ze wat er gebeurd is nadat ze de hoofdprijs van € 20.000 wonnen met hun modelabel en bed & breakfast.


Ollolai-winnaars Marije en Ovan wonen weer in Nederland

Het leek goed te gaan met Marije en Ovan in Ollolai. Eerder vertelden ze nog dat hun bed & breakfast eindelijk van de grond was gekomen en dat ze een maand lang gasten hadden. Maar doordat ze naar eigen zeggen keer op keer teleurgesteld raakten door de gemeente, kreeg het stel uiteindelijk niet veel gedaan.

“Ons modebedrijf stond on hold, want we wilden ons atelier in Nederland pas naar Italië halen als alles hier geregeld was. ‘Domani, domani’, zeiden ze maar. Maar ook ‘morgen, morgen’ kwam het er niet”, zeggen ze in gesprek met de krant. Na keihard werken en veel kosten maken, hakken Marije en Ovan de knoop door: ze keren terug.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page