top of page

Ollolai-winnaars Marije en Ovan weer terug in Nederland

Marije Graafsma (30) en Ovan Abdullah (32) zijn twee jaar na hun avontuur in Ollolai weer terug naar Nederland gekeerd. Afgelopen december besloten ze het Italiaanse dorp achter zich te laten na 'keer op keer teleurgesteld' te zijn. Dat vertellen ze tegenover het 'AD'.

RTL nieuws | www.rtlnieuws.nl | 06.05.2020

"We zijn niet geëmigreerd om na twee jaar weer terug te komen, dus dat was jammer"


Nadat de camera's waren vertrokken stortte het winnende duo zich volledig op het verbouwen van hun 'huis'. Nou ja, huis is een groot woord. Volgens Marije was het meer een stapel stenen. Van de 20.000 euro prijzengeld - waar na de belasting nog maar 6.000 van overbleef - werd er een nieuw dak op de woning gezet.

Vanwege alle nodige klusjes in huis, werd hun modelabel tijdelijk even geparkeerd. Wél opende ze vorig jaar mei hun B&B, waardoor er wat geld in het laatje kwam. "We hebben toen heel veel gasten gehad. Langzamerhand waren we ook weer bezig met het maken van connecties voor de mode. Er waren ook geïnteresseerden die een modeshow met ons op wilden zetten. Daar waren we tot het einde van vorig jaar mee bezig", doen ze nu een boekje open.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page