top of page

Rondleiding rondom Ollolai (Nuoro)

Updated: Oct 10, 2020

Jarenlang doen wij ons best om Sardinië op de kaart te zetten, om Sardinië hoger op de to-do-list van vakantieplannen te krijgen. En dat lukt heel aardig, maar als er 2 mensen zijn die dit in 2019 in een stroomversnelling hebben gebracht, dan zijn dit Ovan en Marije (Amkina) wel . Daarom vinden we het ook heel leuk dat zij een rondleiding rond ‘hun’ dorpje Ollolai willen geven. Sardinie-info | www.sardinie-info.nl | 06.07.2020

Wij, Ovan & Marije zijn in Ollolai komen wonen in mei 2018, vanwege deelname aan het tv-programma van RTL: ‘Het Italiaanse dorp, Ollolai’, en achteraf voor ons 1 van de mooiste plekjes van het eiland geworden. Over kronkelwegen, door verschillende soorten landschappen en prachtige bergen ligt daar het kleine bergdorpje Ollolai op 1000 meter hoogte waarin je je 30 jaar terug in de tijd waant, grenzend aan een prachtig natuurgebied.


Voor ons is de ongerepte natuur één van de mooiste dingen in deze omgeving plus de mensen die ontzettend gastvrij zijn. Wij hebben in de tijd dat we op Sardinië hebben gewoond onze B&B Amkina gerund. Helaas hebben we het avontuur moeten afbreken, maar de mooie herinneringen zijn gelukkig blijvend. Ondanks dat we er amper 2 jaar hebben mogen wonen, hebben wij zeker speciale plekken mogen ontdekken in en rondom Ollolai. We willen je graag meenemen op een paar voor ons bijzondere plekken.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page