top of page

Zo maken Ollolai-winnaars Marije en Ovan het nu in het Italiaanse dorp

Donderdagavond was het genieten geblazen van weer een nieuwe aflevering van Het Spaanse dorp Polopos. Daardoor zou je bíjna oud-deelnemers én winnaars van het vorige seizoen Marije Graafsma en Ovan Abdullah vergeten. Hoe gaat het eigenlijk met hen?

Daphne Dorgelo | www.libelle.nl | 02.07.2019

De Telegraaf sprak Marije over het vorige seizoen Het Italiaanse dorp: Ollolai en hun winnende bedrijf Amkina Sleep & ExperienceEn daar is goed nieuws over: de bed and breakfast is eindelijk van de grond.


Veel interessante gasten “Het gaat goed”, vertelt Marije aan De Telegraaf. “We hebben nu al een maand lang gasten. Zo fijn, zo veel verschillende mensen in huis. Dat levert veel interessante gesprekken op.” Het stel heeft naar eigen zeggen eindelijk wat ademruimte na een periode van verbouwen, verbouwen en nog eens verbouwen.


Echte inwoners Maar het resultaat mag er zijn. Het stel woont sinds de opnames voor het programma (vorig jaar in mei) permanent in het Italiaanse bergdorpje op Sardinië. Het stel voelt zich er thuis. Zelfs zo erg, dat ze menen Nederland niet eens per se te missen. Deels omdat er regelmatig familie en vrienden op bezoek komen. “Ze blijven dan een week of zo en dan is het contact veel intenser. We brengen veel meer tijd samen door. Daardoor voelt Nederland niet zo ver weg.”


bottom of page